Építőipari kivitelezés megrendelőbarát megoldásokkal

Híd- és útépítés, felújítás, állványozás, bontás

Kapcsolat

BRH-M Kft.

Telefon: +36-20-4841940

E-mail: iroda@brhm.hu

Központi irodánk:

2112 Veresegyház

Harmat u. 12.

Nyitvatartás:

H-P: 09:00-16:00

Adószám:

14873005-2-13

BRH-M Kft.

A céget 2009-ben alapítottam, bár a saját  - kicsit speciális - mérnöki iroda terve már évekkel korábban megfogalmazódott a fejemben.

A közel 30 éves szakmai tapasztalat, a több mint 100 híd-, út- vagy szerkezetépítési projektben való részvétel illetve irányítás, egyedülálló alapot teremtett a vállalkozásnak. Nagy tapasztalatot szereztem az M3, M5, M6, M7 és MO autópálya egyes szakaszain épülő monolit, feszített gerendás és öszvér tartószerkezetű vasbeton hidak építésénél illetve felújításánál. A kivitelezői oldalon eltöltött évek ráébresztettek: a munka amit végzek egyedi, sok építőipari vállalat működéséből hiányzik. Így született meg a BRH-M Kft.

Személyes referenciám között szerepel például a következő, jelentős kivitelezési projektek irányítása: Szolnok Szent István híd, Cigándi II. Rákóczi Ferenc híd, 3-as számú út és HÉV feletti monolit vasbeton Auchan híd, Salgótarján vasalt talajtámfal, Csillaghegyi és Budakeszi Lakópark, Bogáncs utcai BM raktár vagy a DIEGO 8500 m2-es logisztikai központja.

Híd- és útépítéstől illetve felújítástól kezdve az állványozáson keresztül egyéb speciális feladatok ellátásáig, az építőipar minden területén vállalkozunk és nyújtunk mérnöki szolgáltatást. Cégünk egyedisége abban rejlik, hogy kivitelező oldalról közelítjük meg a problémákat. Segítünk megtalálni a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb megoldásokat. A szakmaiság az életszerűséggel párosul, így segítünk megvalósítani határidőre és elvárt minőségben az adott kivitelezési munkát. Hiszem, hogy a kivitelezők problémáit jól ismerő mérnöki munka jelenti minden kivitelezés sikerének zálogát. Ez alapján alakítottuk ki a cég szolgáltatásait.

A magas szakmai színvonal, az innovatív megoldások bevezetése, a tervezés alapossága és pontossága, a határidők betartása illetve a korrekt megállapodások kötése mindig is jellemző volt munkámra. Egyértelmű, hogy így ezek az ismérvek lettek cégünk működésének alappillérei is.

Teljes körű, minőségi szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek és erre mind magam, mind a kollégák tervezési, szervezési és kivitelezési gyakorlata a garancia. Munkatársaim szakmai jártassága és ismertsége komoly alapot teremt az együttműködő és bizalmi viszony kialakításához megrendelőinkkel.

Munkánkat segíti, hogy a 20 év alatt kialakult korábbi munkakapcsolatok révén az alvállalkozókkal vagy beszállító partnerek történő kommunikáció most is gyors és pontos, az együttműködés zökkenőmentes.

A mindennapokat színvonalas irodai hátterünk támogatja, projektorral ellátott külön tárgyaló is rendelkezésre áll. Szállításra alkalmas teherautókkal, a mérnöki munkához szükséges mérőműszerekkel és speciális talajfúróval is rendelkezünk.

Ismerjen meg bennünket!
Mérnöki szolgáltatáson, a kivitelezési munkákon túl, színesíti tevékenységünket marketing tanácsadás nyújtása is.

Burka Attila, ügyvezető

Kérjen személyes konzultációs időpontot ezen az űrlapon keresztül.