Egy speciális mérnöki iroda

Mérnöki szolgáltatás, kivitelezés megrendelőbarát megoldásokkal

Kapcsolat

BRH-M Kft.

Telefon: +36-20-4841940

E-mail: iroda@brhm.hu

Központi irodánk:

2112 Veresegyház

Harmat u. 12.

Nyitvatartás:

H-P: 09:00-16:00

Adószám:

14873005-2-13

BRH-M Kft.

A céget 2009-ben alapítottam, bár a saját  - kicsit speciális - mérnöki iroda terve már évekkel korábban megfogalmazódott a fejemben.

A közel 30 éves szakmai tapasztalat, a több mint 100 híd-, út- vagy szerkezetépítési projektben való részvétel illetve irányítás, egyedülálló alapot teremtett a vállalkozásnak. Nagy tapasztalatot szereztem az M3, M5, M6, M7 és MO autópálya egyes szakaszain épülő monolit, feszített gerendás és öszvér tartószerkezetű vasbeton hidak építésénél illetve felújításánál. A kivitelezői oldalon eltöltött évek ráébresztettek: a munka amit végzek egyedi, sok építőipari vállalat működéséből hiányzik. Így született meg a BRH-M Kft.

Személyes referenciám között szerepel például a következő, jelentős kivitelezési projektek irányítása: Szolnok Szent István híd, Cigándi II. Rákóczi Ferenc híd, 3-as számú út és HÉV feletti monolit vasbeton Auchan híd, Salgótarján vasalt talajtámfal, Csillaghegyi és Budakeszi Lakópark, Bogáncs utcai BM raktár vagy a DIEGO 8500 m2-es logisztikai központja.

Híd- és útépítéstől illetve felújítástól kezdve az állványozáson keresztül egyéb speciális feladatok ellátásáig, az építőipar minden területén vállalkozunk és nyújtunk mérnöki szolgáltatástMérnöki irodánk egyedisége abban rejlik, hogy kivitelező oldalról közelítjük meg a problémákat. Segítünk megtalálni a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb megoldásokat. A szakmaiság az életszerűséggel párosul, így segítünk megvalósítani határidőre és elvárt minőségben az adott kivitelezési munkát. Hiszem, hogy a kivitelezők problémáit jól ismerő mérnöki munka jelenti minden kivitelezés sikerének zálogát. Ez alapján alakítottuk ki a cég szolgáltatásait.

A magas szakmai színvonal, az innovatív megoldások bevezetése, a tervezés alapossága és pontossága, a határidők betartása illetve a korrekt megállapodások kötése mindig is jellemző volt munkámra. Egyértelmű, hogy így ezek az ismérvek lettek cégünk működésének alappillérei is.

Teljes körű, minőségi szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek és erre mind magam, mind a kollégák tervezési, szervezési és kivitelezési gyakorlata a garancia. Munkatársaim szakmai jártassága és ismertsége komoly alapot teremt az együttműködő és bizalmi viszony kialakításához megrendelőinkkel.

Munkánkat segíti, hogy a 20 év alatt kialakult korábbi munkakapcsolatok révén az alvállalkozókkal vagy beszállító partnerek történő kommunikáció most is gyors és pontos, az együttműködés zökkenőmentes.

Együttműködésünkkel komoly költségeket takaríthat meg, hiszen a szerződéses kapcsolat révén nem kell felvennie egy mérnök munkatársat. Így megspórolja az alkalmazott bérével kapcsolatos költségeket, irodabérletét, számítógépét, telefonszámláját, benzinköltségét. Előnyös egy ilyen megállapodás abban az esetben is, ha csak időszakosan van szüksége szolgáltatásunkra.

A mindennapokat színvonalas irodai hátterünk támogatja, projektorral ellátott külön tárgyaló is rendelkezésre áll. Szállításra alkalmas teherautókkal, a mérnöki munkához szükséges mérőműszerekkel és speciális talajfúróval is rendelkezünk.

Ismerjen meg bennünket!
Mérnöki szolgáltatáson, a kivitelezési munkákon túl, színesíti tevékenységünket marketing tanácsadás nyújtása is.

Burka Attila, ügyvezető

Kérjen személyes konzultációs időpontot ezen az űrlapon keresztül.