• 1

Marketing tanácsadás

Hogyan kerül ide ez a menüpont? Hogyan tud egy mérnökiroda marketing szolgáltatásokat is nyújtani? 

A válasz egyszerű, bár nem szokványos. Még több információt a www.marketingneked.hu oldalon talál.

Koplányi Gyöngyi vagyok, a cég egyik ügyvezetője és egyben marketing szakember. Annak idején Attila kérésére szívesen részt vállaltam a cég alapításában. Épp egy váltás után voltam és szerettem volna valami újjal foglalkozni, kipróbálni milyen megállni a saját lábamon. Így lettem a cég egyik alapító résztvevője és azóta is lelkes munkatársa. Kidolgoztuk a stratégiát, kialakítottuk a saját kis arculatunkat, elemeztünk versenytársakat és sok más utat végigjártunk.

Mindez kézenfekvő volt, hiszen én közel 20 éve foglalkozom marketinggel. Tettem ezt kisebb és nagyobb cégeknél, kis és nagy büdzséből kihozva a legjobb megoldásokat. Többféle szektorban és vállalati környezetben szereztem tapasztalatokat. Dolgoztam a vasút egy vendéglátással illetve idegenforgalommal foglalkozó cégénél, egy neves nyomdában, egy piacvezető projektmenedzsmenttel és szervezetfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó cégnél és vezettem egy nagy kereskedelmi hálózat marketing osztályát is.

Azt azért fontosnak tartom elmondani, hogy tisztában vagyok vele, hogyan kell egy ütős marketingstratégiát felépíteni, hogyan érdemes kampányokba kezdeni.  Számos eladásösztönző akció megtervezésében részt vettem és az ezeket támogató eszközök kidolgozásáért feleltem: szórólapok, óriásplakátok, weboldal illetve elektronikus hírlevelek, POS anyagok. Két cégnél is teljesen új weboldalt dolgoztunk ki és indítottunk el sikerrel. Nagyon fontosnak tartom az egységes arculatot, mindegy mekkora cégről van szó. Ismerem, hogyan kell ezt felépíteni illetve folyamatosan karbantartani. Nagy tapasztalatom van néhány tíz vagy több száz fős rendezvények szervezésében, szívesen foglalkozom belső PR-rel, melyet nagyon fontosnak tartok egy cég életében. Szorosan együtt dolgoztam grafikusokkal illetve számos nyomdával. Készítettünk sikeres katalógusokat, hirdetéseket illetve bolti arculatokat. Néhány ezer vagy több tízmilliós megállapodás esetében is ugyanolyan alapos és korrekt vagyok. 

Nevemhez kapcsolódik a MÁV Utasellátó Rt. 50 éves születésnapi különvonatos rendezvényének megszervezése vagy új prospektusának elkészítése, a Szikra Lapnyomda belső újságjának újraindítása, a Szinergia arculatának frissítése és új weboldalának elindítása vagy a DIEGO 15 éves születésnapi nyereményjátékának koordinálása. Ezek csak szösszenetek, szívesen mesélek róla többet személyesen.

Amire rájöttem és amit kínálok neked:

Egy kisvállalkozásban való munka – ami a kicsit a tiéd is - egészen más, mint egy nagy nyüzsgő szervezetben való mindennapok. Más, de én mégis nagyon szeretem! Jó érzés, hogy tudok a szakmai tapasztalatommal olyanoknak segíteni, akiknek a vállalkozásuk az életük. Én lehetek a HÍD a célok és az eredmények között. Segít ebben nemcsak szakmai tapasztalatom, de erős empatikus képességem, megbízhatóságom és lelkiismeretes hozzáállásom.

Az elmúlt években találkoztam helyi vállalkozókkal, kis cégekkel, akik küzdenek a mindennapokban. Csinálják amit eddig évekig, de már nem ugyanaz az eredmény. Segítséget kérnek, hogy megrázzák magukat és képesek legyenek újítani. Ebben tudok nekik segíteni és talán neked is!

Ismerek remek cégtulajdonosokat, üzletvezetőket, akiknek nem jut elég idejük leülni és átgondolni a cégük marketingjét. Pedig tudják, hogy fontos lenne. Leülök velük és együtt megcsináljuk.

Vannak remek ötleteik, de nem tudják hogyan kellene megvalósítani. Nincsenek hozzá grafikus, nyomdai, kivitelezői kapcsolataik. Ebben segítem őket és leveszem a vállukról a tervezés szakmai és a kivitelezés nehéz terhét. Nem nekik kell válaszolni "a milyen formátumban adjam le a hirdetést, cdr-ben vagy jpeg-ben" kérdésre vagy nem nekik kell eldönteni, hogy jó színre állt-e be a nyomda.

Ezen a linken számos anyagot találsz az eddigi refernciáimról.

Ha csak egy-egy projekthez van szükséged közreműködésre, arra is van lehetőség. Ha úgy látod elég néhány órás konzultáció, ezt is meg tudjuk beszélni.Szóval neked is lehet saját marketing szakembered, nem kell ehhez felvenned valakit. Szerződéses formában, alvállalkozóként szívesen vállalom. Így megspórolod a marketinges alkalmazott bérével kapcsolatos költségeket, irodabérletét, számítógépét, telefonszámláját, benzinköltségét.

Röviden amit kínálok neked, az egy igényeid szerinti együttműködés:

  • átgondolni a vállalkozásod, üzleted marketingjét
  • kidolgozni egy hosszú és rövidtávú tervet
  • megvalósítani a kigondolt akciókat
  • terveztetni hozzá különböző eszközöket (szórólapok, hirdetések szövegének megírásától kezdve a kivitelezésig mindent lebonyolítok neked)
  • lemérni az eredményét és korrigálni, ha kell
  • de akár egy-egy projekt megvalósításában is segítségedre leszek (például weblap készítés)

Találkozzunk egy kávéra és beszélgessünk egyet. A többit kialakítjuk közösen!

Vedd fel a kapcsolatot velem ezen az űrlapon keresztül vagy nézd meg honlapom a www.marketingneked.hu oldalt!

 

Kapcsolat

BRH-M Kft.

Telefon: +36-20-4841940

E-mail: iroda@brhm.hu

Központi irodánk:

2112 Veresegyház

Harmat u. 12.

Nyitvatartás:

H-P: 09:00-16:00

Adószám:

14873005-2-13